O NAMA

Ideja o psihoEduca centru za edukaciju i savjetovanje nastala je još prije desetak godina, no realizirana je tek 2017. godine. Osnovne djelatnosti kojima se psihoEduca bavi su edukacija i savjetovanje. Edukacija je namijenjena svima koji pokazuju interes za područje odgoja, obrazovanja, komunikacije i partnerskih odnosa bilo da žele nadograditi postojeća znanja ili popuniti dijelove koji im u sadašnjim znanjima i vještinama nedostaju.

Savjetovanja su pak namijenjena adolescentima, studentima, parovima, roditeljima te pripadnicima treće životne dobi, ali i svakome onome koji smatra da mu je u nekom trenutku života potrebno dobiti vjetar u leđa u lakšem suočavanju sa svakodnevnim izazovima koje život nosi.

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE

– psihološka pomoć i osnaživanje pojedinca da se lakše suoči sa situacijama s kojima se teško nosi.

PROFESIONALNA ORIJENTACIJA

– pomoć pri otkrivanju vlastitih mogućnosti, kompetencija i interesa vezanih uz donošenje odluka o obrazovanju, zapošljavanju i upravljanju karijerom.

EDUKACIJE ZA RODITELJE I STRUČNJAKE

– edukacije iz različitih područja djetetovog, odnosno, čovjekovog razvoja čija je svrha bolje razumijevanje samoga sebe te unaprjeđivanje odnosa s djecom, partnerom, poslovnim suradnicima…