O MENI

Rođena sam 1980. godine u Virovitici. Nakon završenog studija psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu radno iskustvo stječem u odgojno-obrazovnim ustanovama, centrima za socijalnu skrb te nevladinim organizacijama civilnog društva. Svoj interes usmjeravam u školske preventivne programe, stoga 2012. godine upisujem specijalistički poslijediplomski studij Promocije zdravlja i prevecije ovisnosti na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Osim školskih preventivnih progama, profesionalno sam angažirana i u savjetodavnom radu.

Iskustvo savjetodavnog rada sam, osim u odgojno obrazovnim ustanovama i nevladinom sektoru, stjecala i radom na Telefončiću – telefonskom savjetovalištu za rani razvoj djece. Uz to sam stekla edukaciju u području medijacije, a trenutno se nalazim u edukaciji za psihoterapeuta iz Transkacijske analize i Terapije igrom. Također, veliki sam ljubitelj stranih jezika, pa sam još tijekom studija psihologije paralelno studirala portugalski jezik i književnost, a trenutno završavam diplomski studij kognitivne lingvistike i južne slavistike te se pripremam za doktorski studij iz područja sociolingvistike.

Radim kao prevoditeljica za engleski, talijanski, portugalski, slovenski i makedonski jezik te vodim blog na temu psihologije, jezika i kognitivne znanosti pod nazivom Psiholingua©. Osim jezika, interes mi je razvoj i promocija kognitivne znanosti u Hrvatskoj, zbog čega sam u jednoj od škola u kojima radim pokrenula i istoimeni fakultativni predmet, Kognitivna znanost.